Any Double-turnering

119169038_1687947718027324_5031313312220336989_nInvitasjon til Coronatilpasset curling for nybegynnere i alle aldre
Høsten 2020

 Invitasjon Any Double Curling høsten 2020 (1)

Curling er en idrett for livet

Curling passer for alle mellom 9 og 99 år! Jar Curling har tilpasset tilbudet til dagens virkelighet med Corona i samfunnet, og inviterer til uformell Any Double turnering gjennom hele høsten 2020. Any Double er en curlingform med 2 spillere på hvert lag, Den egner seg godt for nybegynnere, og sikrer god plass på isen for alle. Ta med en venn, en nabo, eller et barnebarn og prøv! Regler, poengsystem og påmelding er beskrevet under. En kamp varer ca 1,5 time. Det kreves ikke noe eget utstyr, og kun en introduksjon for nybegynnere som aldri har vært på curlingisen før. Du kan spille så mange ganger du ønsker i løpet av høsten, og samler poeng i hver kamp uansett utfall.

I vår Any Double turnering høsten 2020 har vi følgende klasser:

  • Barn (9-12 år)
  • Ungdom (13-17 år)
  • Voksne nybegynnere (18-66 år)
  • Voksne erfarne (18-66 år)
  • Pensjonister (67-99 år)
  • Mixed (f.eks mor og barn, bestefar og barnebarn, etc…)

Vi setter opp kamper i første omgang på søndager og mandager, og utvider ved behov utover høsten.

Formøte
Vi arrangerer et formøte 16.09.2020 kl 18 med en teoretisk introduksjon samt forklaring av spillet.

Introduksjonskurs
Dersom ingen av spillerne har prøvd curling før, må man gjennom et kort introduksjonskurs (ca 30 minutter teori + tid på is ca 1,5 time). Vi setter opp introduksjonskurs hver søndag i oktober (påmelding via Spond).

Påmelding
Vi bruker Spond til påmelding og betaling av turneringen. Dersom minst en person på laget eller motstanderlaget har prøvd curling før/gjennomført introduksjonskurset, kan vedkommende introdusere de andre i curlingidretten.

Registrer deg i Spond appen med gruppekode HKICE (https://group.spond.com/HKICE). I Spond finner du hvilke datoer som er ledige for påmelding til kamper. Det koster kr 200 pr person pr gang. Vi utvider fortløpende avhengig av pågangen.

Poengsystem

Vi samler poeng gjennom hele høsten og kårer vinnere i de forskjellige klassene rett før jul. Poengene fordeles individuelt pr spiller, som betyr at du kan spille med en venn en gang, og en annen den neste. Poengene meldes inn via Spond appen etter kampen.

  • Delta i en kamp: 1 poeng
  • Vinne en kamp innenfor sin klasse: +3 poeng
  • Vinne en kamp på tvers av klasse: +2 poeng
  • Uavgjort: +1 poeng til hvert lag

Any Double regler
I Any Double spiller man curling med 2 spillere på hvert lag istedenfor 4 (se grunnreglene i 2-min videoen for en normal curingkamp under). I Double spiller man med 6 steiner på hvert lag, hvorav en av steinene fra hvert lag plasseres på banen før kampen starter. Any Double er noe enklere for nybegynnere enn vanlig curling. I tillegg, er det er enklere å følge smittevernråd! I OL I Sør-Korea I 2018, fikk det Norske laget med Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten bronse I grenen Mixed Double.


VELKOMMEN!

Kontakt oss!
Adresse: Storengveien 28, 1358 Jar

Mail: jarck.info@gmail.com

Facebook: Jar Curling

Spond: Gruppekode HKICE