Bli medlem i Jar Curling

Jar Isforum holder av onsdag  19:00-20:20til curling for nybegynnere i alle aldre. Vi har rullestol- og seniorcurling mandager fra 14:00-18:00.  Følg med på våre Facebook sider  Jar Curling om eventuelle endringer. 

Vi har et tilbud til vennegjenger og private for arrangement etter kl 19:00 hverdager, samt i helgene.

alle jubel
Foto Eva Groven/Budstikka

Nye spillere får instruksjon slik at dere kommer godt og trygt i gang.
Vi starter onsdager kl 19:00 med litt trening og så deler vi etterhvert inn i lag, slik at vi spiller noen korte kamper.  Kom enkeltvis eller flere personer sammen. Vi holder på frem til ca 20:30.

Voksne - spill hver onsdag i sesongen onsdag 19:00 -20:30 for kroner 1700.
, inklusive medlemsavgift på kr 450.  For barn/ungdom er prisen 1090 kroner.  
Curlingbursdagsbarn kan spille inkludert i bursdagsprisen.  Ekstra trening vår/sommersesong kr 400.

Curling venner
Alt nødvendig utstyr finnes i hallen (curlingsko, steiner og koster), ta på deg klær som om du skal på en skitur en god og solrik dag i marka (temperatur i hallen er ca 8-10 grader).  Pass på at du har en litt vid eller elastisk bukse, gjerne en fleecegenser og skihansker.  Du registrerer deg hos vår instruktør i hallen, vi sender faktura til deg.
Vi har følgende pristilbud til Private

·        Førstegangs-introduksjon fra 6-16 deltakere, kr 4.000, eventuelt kr 250 per person.  Dette inkluderer 2 baner, instruktør, leie av sko, kost og sikkerhetslue.  Dere får en grundig innføring på ca 30 minutter på isen, spille noen små kamper, totalt ca 2 timer på isen. 

·        De neste gangene dere curler er basert på at dere melder dere inn i Jar Curling (kr 450 per år). Da betaler dere kr 1000 per bane for 2 timer, dette inkluderer baneleie, leie av sko, kost og sikkerhetslue.  For barn (under 20 år) er det 50% rabatt på bane, instruksjon og skoleie.

Innbetaling, lisensiering

Innbetaling av medlemskontigent, treningsavgift skjer til Jar Idrettslag, Curlinggruppe kontonummer 1503 28 11792 .  Innbetaling av baneleie skjer til Jarhallen AS.

Ta et steg videre, lisensier deg i Norges Curlingforbund (NCF) for å delta i OACK serien eller i norgesmesterskap må du være lisensiert, du innbetaler som junior eller veteran kr 300, som senior kr 500 til Jar Curlinggruppe, som har dialog med NCF.  Send en epost til jarcurling@gmail.com om lisensiering. Som lisensiert er du ulykkesforsikring fra AGS Forsikring.