Curling privat

OBS - Det er skøyte-is i curlinghallen denne sesongen - ledig på Snarøya

instruktørjenter
Vi har et populært tilbud for voksne med curling som en skikkelig "icebreaker" og vorspiel til en fest i våre selskapslokaler, tilbudet er beregnet på private fredag-søndag.  Dette brukes av vennegjenger, foreldrefest på skolen, velforeninger, bursdager, kort og godt en flott ramme omkring enhver anledning. Våre instruktører gir deg en god introduksjon til dette morsomme spillet.

Kontakt oss på  Curling@Jarisforum.no for tilbud.

Curlingparty-pakken settes opp i to varianter:
 
A: Inntil 16 personer med bruk av "Velkomsten" eller "Curlingrommet" med 2 curlingbaner, curlingsko, hodebeskytter, kost og instruksjon, alle kan spille curling i ca 2 timer inkludert instruksjon. Bruk av tallerkener og glass for 16 personer.  

B:
 Inntil 32 personer med bruk av  "Curlingrommet", alle kan spille curling i ca 2 timer inkludert instruksjon på 4 baner. Dere er 4 spillere på hvert lag. Bruk av tallerkener og glass for 32 personer.  

 • Pakke A: 16 personer -  kr 6000 (Inntil 16 personer) + 25% mva
 • Pakke B: 32 personer -  kr 8000 (Fra 16 personer ) + 25% mva
Prisene er for private grupper, 

 • I tillegg til dette betaler leietaker for TILSYNSVAKT med kr 440 per time, fra hallens stengetid til selskapet avsluttes (til sistemann forlater hallen). På mandag-torsdag det fra 23:00, fredag og lørdag 20:00, søndag fra 22:00. Alle må være ute innen kl 02:00 - forberedelse fra kl 01:30 . Tilsynsvakt har myndighet til å bortvise personer fra anlegget.
 • Rydding, rengjøring og oppvask faktureres med kr. 440 pr. time og må gjøres av hallens ansatte for å sikre at lokalene er klare til dagen etter. Som regel er det full aktivitet fra kl. 07, både lørdag og søndag.
 • For arrangementer som varer lengre enn 6 timer faktureres kr. 700 pr time for Jartreffen, kr. 1875 pr. time for det store selskapslokalet og kr. 500 pr. time for curlingrommet.
 • For hver ekstra person utover 16 / 32 betales kr 200 per person
Alle priser tilkommer 25% mva.

Forhold vedrørende curling:
 
 1. Deltakere tar med seg egnet tøy for curling og tar på seg curlingsko med gripesåle(svart kalosje).
 2. Gå ikke inn i ishallen eller ut på isen før instruktør er ankommet.  Når du kommer ut i ishallen, ta på deg beskyttelseslue og behold gripesålen på curlingskoen.
 3. Instruksjon gis samlet for hele gruppen i ca 30 minutter, så vær vennlig å møte presis og følg instruksjonen nøye.
 4. For curlingparty er det normalt en instruktør for hele hallen, så instruktør kan deles med flere selskaper.
 5. Når du spiller, er det ulovlig å sende "knallharde" steiner - det er mange nybegynnere og det er lett å skade andre og utstyr om dette gjøres.
 6. Tenk sikkerhet - hold deg på siden av banen når ditt lag ikke spiller.
 7. Ta ikke med drikke ut på isen, vi anbefaler ikke bruk av alkohol før eller under curling.
 8. Curling er et lagspill, gjør dette til en positiv opplevelse for alle (også motstanderne) - ha det gøy og jobb sammen som et lag!
 9. Rydd steinene på plass etter bruk, sett koster, luer og curlingsko på riktig plass. 
 
Betingelser ved bruk av lokalene:

 1. Leietaker er kjent med lokalene og det tekniske på forhånd og  aksepterer forholdene slik de er ved befaring - dette er SVÆRT VIKTIG .
 2. Leietaker har utnevnt en brannansvarlig som gjør seg kjent med anleggets branninstruks og rømningsplan (Røyking ikke tillatt) 
 3. Mat og drikke kan medbringes. Leietaker er ansvarlig for å innhente nødvendige tillatelser. 
 4. Husets bord og stoler er inkludert i leien. 
 5. Bestikk og servise sorteres i bakker og kjøres i oppvaskmaskin før lokalene forlates - senest kl: 02:00. 
 6. Ved avreise skal det være helt ryddig, og bord tørket av, gulv sviffes slik at det er klart for rengjøring. Ved forsømmelse etterfaktureres ekstra vask og rydding med timepris på kr. 440,-
 7. Søppel og tomgods sorteres og settes i husets søppelrom (1.etg) 
 8. Leid utstyr plasseres på avtalt sted. 
 9. Bestillingen er bekreftes med e-post med referanse til denne hjemmesiden,  Jarhallen bekrefter tilbake med møteinnkallinger.
 10. Ved avbestilling senere enn 30 dager før arrangement, vil 50% av leien refunderes/faktureres. 
 11. Skader på anlegg, inventar og utstyr erstattes av leietaker. 
 12. ”Force Majeure”: Hendelser utenfor Jarhallens kontroll gir Jarhallen AS rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar
 13. Betaling gjøres av leietaker 2 uker på forhånd, det utstedes faktura som betales til Jarhallen AS konto 9853.05.27158.  Merk innbetaling med fakturanummer, Curling navn og dato for arrangementet.