Curlingpakke for bedrifter

Vi har sommerlukket fra ca 15.april til 7.oktober 2018.
Nytt fantastisk fint curlinganlegg har nå vært åpen i snart 5 år på Jar. Vi har 4 curlingbaner og tar i mot bedrifter. Vi har inneværende sesongs junior norgesmestre på gutte- og jentesiden som instruktører, samt tidligere verdensmestere og olympiske mestre i klubben. Alt du trenger av sko, koster og stener finnes i hallen.

Kontakt oss på  Curling@jarisforum.no med forespørsel om antall baner, gi oss et anslag på antall deltakere og ønsket dato/tid. 
 
JAR Felles mot curling 
Bruk Jar Isforum til en strategisamling og teambuilding. Vi har møterom egnet for inntil 8 personer, 30 og 100 personer.  Vi har tider rett etter jobb fra mandag-fredag  for curlingpakke rettet mot bedrifter, ønsker du et lunchmøte etterfulgt av curling, fikser vi detAlle kan spille curling. Det er lett å lære det grunnleggende som gjør deg i stand til å spille en liten turnering i løpet av et par timer. 

En curlingpakke inneholder følgende:
 
  • Kort introduksjon i regler, banen, sikkerhet, få sko på plass med mer - Dette tar ca 20 min.
  • 1 bane beregnet for 8 spillere i 2 timer med instruktør. Dere får på dette ca 30 min instruksjon på is og en miniturnering på ca 1,5 time
Vi tar i mot grupper på opptil 80 personer, vi deler dere inn i grupper og roterer på å curle med andre aktiviteter.
 
Prisen for en curlingpakke er kr 3500 per bane + 25% mva. Kombinér gjerne med et innledende møte og en avsluttende middag i våre lokaler.

Sjekk vår kalender for ledige baner

 
Det nyeste og beste curlingtilbud for Oslo, Akerhus, Buskerud, Asker og Bærum, 5 minutter fra Lysaker.

Ha på deg et sporty antrekk. Bekledning som om du skal på en god og solrikskitur i marka, med en lett og ledig bukse, en fleecejakke og skihansker

Vi har polstrede luer for voksne, disse MÅ benyttes, eller ta med sykkelhjelm.  Jeans og dressjakke egner seg dårlig og anbefales ikke.  Vi har noen jakker og busker til utlån.

JAR Felles oppholdJAR fellesareal

Baneantallet kalkulerer du slik:
  • opp til 8 deltakere     = 1 bane
  • opp til 16 deltakere   = 2 baner
  • opp til 24 deltakere   = 3 baner
  • opp til 32 deltakere   = 4 baner (hele hallen).

Curling banenCurling benkCurling møterom med smartboard
Curling scoreboard