Jar IL Ishockey

grasrotannonse
Støtt barne- og ungdomsarbeidet på Jar via grasrotandelen eller som sponsor eller samarbeidspartner ved å profilere din virskomhet i anlegget eller ved å samarbeide med oss på andre måter - bidraget går til idrettsaktivitetene og laget!

Det er nå svært høy aktivitet 7 dager i uka. Jar hockey har opplevd en fantastisk rekruttering etter det nye anlegget stod klart og er nå den største klubben i Asker og Bærum og har lenge vært den sterkest voksende klubben i landet. Fra høsten 2021 er det i tillegg til skøyte- og ishockeyskolen påmeldt 24 lag til seriespill i junioravdelingen og 3 lag i senior

 
Vær oppmerksom på at det kan være fulle årskull i noen årganger hvis du vurdere å begynne med ishockey nå i høst - ta kontakt med lagleder før du melder på. Sportslig plan: "Blå tråd"
 

Tar vi et kort tilbakeblikk i Jar IL's historie ble eiendommen i Storengveien gitt av godseier Løvenskiold til bruk for lokalbefolkningen til fotball, håndball. friidrett og ski. Jar ishockey ble først stiftet i 1952, med et småguttlag - de fleste fra Jar Folkeskole. Jar spilte i hovedserien (eliteserien) i 11 år, med sølv som beste-notering.

Utallige barn fra Jar-området har nærmest vokst opp på Jarbanen. Familier og barn som lærer seg å gå på skøyter representerer sterke tradisjoner i vårt område. For at Jar ishockey i tiden fremover skal kunne tilby et godt skøyte- og ishockeytilbud er vi helt avhengig av din støtte - Velkommen!

Jar IL feiret 80 år i 2014 - Se flere bilder fra jubileumsturnering HER

DSC_7571
Mer enn 500 gjester og spillere inntok Jar Isforum under 80-årsmarkeringen

_14_6369-JarIshall150212-XL