Aksjonen for utebanen er igang!

Publisert 03.04.2016 09:40


Arbeidet med å ferdigstille nærmiljøanlegget på Jarbanen starter nå - vi trenger ditt bidrag, kjøp "din" andel her: Løkke-aksjon Jarbanen 

Alternativt: VIPPS til 12034 eller betal til aksjons-kontoen: 1503 72 00384

Du velger selv om du vil støtte anonymt eller åpent - som bedrift, gruppe, lag, organisasjon eller privat. I andelsløsningen kan du også velge å betale samlet som en gruppe og sette inn deltakernes navn pr. andel. Takk for alle former for bidrag og engasjement!        ARTIKKEL: BUDSTIKKA

Følg prosjektet på Facebook


Skjermbilde 2016-04-22 10.07.41Jar Isforum utomhusplan 2018
Det er investert kr. 1.420.000 i grunnarbeider som inkluderer kuldesystem, elektro- og rørarbeider i tillegg til montering av undervarme.

REDJarlokka-3dFerdigstilt vinterbane illustrert av Erik Mortvedt

Kjære medlemmer og venner av Jar Idrettslag!

Uteområdet ved ishallen skal ferdigstilles og vi trenger ditt bidrag og engasjement!

 

Alle ønsker seg en kunstfrossen skøyteløkke og en bane for uteidrett om sommeren - en løkke helt fri for organiserte treninger, som alltid er åpen for alle som vil gå på skøyter, spille håndball eller leke fritt - særlig barna.

Vi starter derfor «AKSJON JARLØKKA» for å finansiere denne!

Som en følge av at totalentreprenøren for Jar Isforum gikk over ende, var det ikke tilstrekkelige midler tilgjengelig for fullføring av uteanlegget. En viktig planlagt og forutsatt arena for fri lek og idrett har derved hittil ikke latt seg realisere - Dette ønsker vi nå å gjøre noe med. Vi kjører derfor "Aksjon Jarløkka" for å finansiere ferdigstillelse av uteområdet. Det er allerede investert kr. 1.420.000 i grunnarbeider som inkluderer kuldesystem, elektro- og rørarbeider i tillegg til montering av undervarme.

Barna i strøket vil selv være viktige ressurser i prosessen og bidra gjennom flere ulike dugnadsaktiviteter. I tiden fremover vil de ringe på dører for å selge lodd og annet. Ta godt i mot dem - dette skal være deres løkke! (Den får et banedekke som egner seg både sommer og vinter).
 
Vi trenger nå ditt bidragVi ønsker å be alle, som har mulighet til det, om å bidra med et engangsbeløp. Dette kan du veldig enkelt gjøre ved å gå inn på linken: http://aksjonjarlokka.superinvite.no og "kjøpe" andeler av banen - du velger selv om du vil støtte anonymt eller åpent. Dette kan gjøres av både private og bedrifter.
 
Videre trenger vi også gaver til lotteriet; kontakt gjerne Hans-Peter Daae (hans-peter@proversa.no, mob 971 48 157) dersom du kan bidra til dette. 
 
Vi håper du har mulighet til å bidra - på forhånd mange takk for hjelpen!
 
AdobeStock_88935989-kopi
AdobeStock_94957556-kopi
AdobeStock_63676446-kopi
AdobeStock_65425377-kopi
AdobeStock_54661548-kopi
AKSJON JARLOKKA FLYER - 17.mai

Ferdigstilt vinterbane illustrert av Erik Mortvedt