Jar IL Fotball formelt godkjent

Publisert 30.09.2016 11:47
Det siste halvåret har en foreldregruppe med utspring i hockeyen arbeidet for å etablere en fotball avdeling i Jar IL.  I utgangspunktet som en samlingspunkt når hockeyen har pause. Etter hvert så vi at andre barn i nærområdet også ønsket et lavterskel, rimelig, foreldredrevet alternativ. Dermed begynte ballen å rulle. 
Planene ble presentert for styret, banket gjennom i ekstraordinært årsmøte før Jar Fotball 14 september ble akseptert som medlem i Norges Fotballforbundet, Oslo Fotballkrets og Akershus Idrettskrets. 
Så var vi live med Jar Fotball!

Jar fotball
Bak: Johan Otto Christensen-Scheel, Karsten Sørbye, Kristoffer Olaisen Hervik, Nikolai  Felin Henriksen.
Foran: Jonathan Schirdewahn, Fredrik Ustad, Noah Grimstad og Markus Buset.


Jar Kompis Cup 2016
For å markere oppstarten inviterte vi Ullern og Huk til Jar Kompis Cup på gressbanen i Nyveien. Søndag 23 september var rammen perfekt. Det var sommer, tross september. Guttene strålte i nye drakter, og stemningen var på topp. Spillet var ikke så verst heller og guttene jobbet bra som en lag. Spillere, foreldre, besteforeldre og småsøsken koste seg, og det hele ble avsluttet med pølser, saft og kake! En flott start for Jar Fotball!

Jar Fotball1
Foreløpig er vi bare et fotballag på Jar. Gutter2007 med ca 15 spillere.  Men vi håper å bli flere. Dersom noen har lyst til å være med på dette laget, eller dra i gang et nytt foreldredrevet gutte- eller jentelag i Jar fotball, ta gjerne kontakt med Tore Ustad (formann) tlf: 90612161 eller Bjørn-Eirik Hervik (lagleder G2007): tlf: 99244971, så hjelper vi dere i gang.  

PS! Tusen takk til Fornebu S og Fornebubanken for sponsing av nye drakter!

Heia Jar!