Nasjonal jentecamp på Jar

Publisert 12.03.2021 12:58

 Lørdag - mandag 26.-28. JUNI

190127 Bærum Wildcats Stavangertur fra benken (1)Jar IL Ishockey inviterer i samarbeid med Bærum Wildcats til nasjonal jentecamp 26.-28. juni for spillere og målvakter født 2004-2011. Campen arrangeres i klubbens egen ishall i Jar Isforum (Storengveien 28, 1358 Jar) 15 minutter vest for Oslo sentrum.

Påmeldingene strømmer inn fra alle deler av hockey Norge (spillere fra 22 klubber påmeldt så langt) inkludert Asker, Bergen, Hamar, Haugesund, Hønefoss, Kongsberg, Kristiansand, Lørenskog, Narvik, Oslo, Skedsmo, Stavanger, Trondheim – og selvfølgelig Bærum

Jar Ishockey og Bærum Wildcats stiller med et velprøvd og proft opplegg som vil gi jentene tre dager fylt med lek, moro, vennskap og mestring! 
 
Det vil være gode instruktører både på og utenfor isen. Det er allerede bekreftet at Magnus Evensen og Jørgen Salsten vil bidra som instruktører. I tillegg vil Bærum Wildcats egne trenere Wesley Caple og Christopher Messiha også delta. Joachim Svendsen (målvaktstrener VIF Elite) vil være med som målvaktsansvarlig og ivareta målvaktene. 
 
Starzone Sports kommer til å være til stede første dagen for å kjøre skillstrening. Vi er også i dialog med mange andre spennende trenere og instruktører! 
 
Velkommen til sommerens morsomste opplevelse – en unik sjanse til å bli kjent med hockeyjenter fra hele landet! 
 
 
NB! Begrenset antall plasser – meld deg på allerede i dag!
 
Campen koster 3 000 kroner per barn (20% søskenrabatt). Ved avlysning grunnet Covid-19 eller andre årsaker vil beløpet bli refundert i sin helhet
 
Nærmere informasjon med bl.a. timeplan for campen sendes til de påmeldte i god tid før oppstart. Opplysninger om mat og helsetilpasninger registreres i påmeldingsskjemaet.
 
PRAKTISK INFORMASJON

Spillerne deles i følgende aldersgrupper (endringer kan forekomme):
 • 2004 - 2006
 • 2007 - 2008
 • 2009 - 2011
Campen går fra og med lørdag 26. juni til og med mandag 28. juni – fra klokken 0830 om morgenen til 1600 på ettermiddagen – og inneholder følgende: 
 
 • To isøkter hver dag
 • En barmarksøkt hver dag
 • Teoriundervisning hver dag
 • Spesialtrening hver dag
 • Opplegg godt tilpasset målvakter
 • Varmmat hver dag
 • Frukt og mellommåltid hver dag
Jar IL Ishockey med daglig leder Knut Henrik Spets har lang erfaring med å arrangere camper og lover et gjennomgående profesjonelt opplegg med fokus læring og trivsel, og sist, men ikke minst – utvikling av den enkelte spiller til en enda bedre ishockeyspiller.
 
Trening, lek, moro og vennskap – velkommen til sommerens beste ishockeyopplevelse!
 
OVERNATTING

Tilreisende spillere med familier kan booke hotellovernatting på Scandic Sjølyst på Skøyen til rabatterte priser på www.scandichotels.no med rabattkode BJAR250621. Rabattkoden gjelder for bookinger fra og med fredag 25. juni.
 
Scandic Sjølyst ligger på Skøyen midt mellom Jar og Nationaltheatret, cirka 5 kilometer fra Jar Isforum. Bussen fra Skøyen stasjon til ishallen tar cirka 8 minutter. 
 
Prisene er per rom per døgn og inkluderer frokost. Frist for bestilling av hotellrom er 4. juni og frist for avbestilling er ankomstdag klokken 1800.
 
 • Singelrom: 890,-
 • Dobbeltrom: 990,-
 • Trippelrom: 1320,-
 • Firesengsrom: 1560,-
For bestilling av firesengsrom må man sende mail til meeting@scandichotels.com. Husk å merke bestillingen med kode BJAR250621.
 
FORBEHOLD

Det tas forbehold om minimum 20 deltagere i hver aldersgruppe, inkludert to målvakter i hver gruppe. Ved utilstrekkelig antall deltakere vil campen kunne bli avlyst. Ved avlysning vil alle innbetalinger bli refundert. Det samme gjelder om restriksjoner knyttet til Covid-19 pandemien medfører at campen likevel ikke kan gjennomføres.