møter, SELSKAPER OG KONFERANSER

Menyforslag

Jar Isforum gir en flott ramme rundt ethvert arrangement og vi ønsker å gjøre det beste for våre gjester. Rom og saler kan leies til konferanser, møter og selskaper, små og store - med eller uten mat og servering.

Gjør litt ekstra:  "Gull-, Sølv- og Bronsepakker" til din bedrift og ansatte

Møte- og selskapslokalene har en fin beliggenhent med utsikt både over grøntarealene og kirketomta. Isflatene innendørs er godt planlagt i tilknytningen til delikate sosiale rom og fellesarealer.

Det store selskapslokalet - opp til 150 personer.

selskapsrom
Selskapslokalet som konferansesal

IMG_2161
Curlingrommet med Smartboard - tilknyttet nedgang til garderobe/curlinghall, god sitteplass til ca 35 personer. Fint konferanselokale, begge bildene under er fra Curlingrommet, med utgang terrasse.

Curling rommet
IMG_2552
Møterom for ca 8-16 personer, utgang terrasse.

MøteromIMG_2770
Kafe Jar treffen, fra 8 - 60 personer, utsikt til både Curling- og Hockeyhall.

Kafe Jar treffen
IMG_2785
Kafé Jar-treffen over, sofagrupper med utsikt til curling- eller hockeybanen

Trekanten
med utsikt mot hockeybanen

Trekanten
Leietaker betaler for tilsynsvakt i tillegg til leie av lokalet: TILSYNSVAKT: kr 350 + mva per time, fra hallens stengetid til selskapet avsluttes (til sistemann forlater hallen). Fra mandag til torsdag er det fra 23:00, fredager fra 22:30, lørdager 20:00 og søndager 22:00. Seneste avslutning er 02:00. Tilsynsvakt sin oppgave er å være tilstede i anlegget - ikke rydde, vaske eller ta oppvasken. Tilsynsvakt har myndighet til å bortvise personer fra anlegget.